Monipuoliset ja laadukkaat fysioterapia- ja hierontapalvelut

Palvelut

JPH Fysio tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä personal training -palvelut.

Fysioterapia:

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja -oireiden ennaltaehkäisy ja kuntoutus.
Leikkausten jälkitilojen kuntoutus
Tapaturmavammojen kuntoutus
Urheiluvammojen kuntoutus
Kuntotestaus, ohjaus ja neuvonta
Henkilökohtaiset liikuntaohjeet, kuntosaliohjaus
Ergonominen ohjaus ja neuvonta
Fysikaaliset hoidot (pinta-ja syvälämpöhoidot, sähköhoidot, kylmähoidot)
Manuaaliset käsittelyt
Lääkinnällinen harjoitusterapia
Kinesioteippaukset
Personal training
Myös kotikäynnit

Käytettävissä monipuolinen valikoima harjoitusvälineitä; mm. juoksumatto, spinning-pyörä, Wattbike, SkiErg, Body Solid kuntokeskus, talja, kahvakuulia, Aerosling, Crosscore, puolapuut, vinopenkki, käsipainoja, vastuskumeja, jumppapallo, tasapainolautoja ja monipuolisesti erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä…

Hieronta:

Klassinen- ja urheiluhieronta.

Ajankohtaista

JPH Fysion Jari-Pekka Huippula on Mouhijärven vuoden yrittäjä 2015. ”Olen tästä kunnianosoituksesta erittäin onnellinen ja kiitollinen.” Kiitos kuuluu myös kaikille fysioterapia-, hieronta- ja pt-asiakkailleni sekä liikuntaryhmissä kävijöille..

JPH Fysion harjoitusvälineistöstä löytyvät mm. Body Solid -kuntokeskus, jolla voimme toteuttaa monipuolisia lihaskuntoharjoituksia; laadukas juoksumatto sekä huippunykyaikainen sisäharjoittelupyörä, Wattbike, jolla voit mm. testata ja kehittää pyöräilytekniikkaasi, testata kuntoasi ja se on loistava myös kuntoutuskäytössä. JP on käynyt keväällä 2012 kahvakuulakoulun ja kahvakuulan ohjaajakoulutuksen. Kahvakuulat ovat kovassa käytössä myös fysioterapiassa. JP valmistui vuoden 2015 alussa personal traineriksi. JPH Fysiosta saat yksilölliset, henkilökohtaiset liikuntaohjelmat alkutestauksineen, seurantoineen ja ravinto-ohjeineen. Halusitpa sitten kohottaa kuntoasi, pudottaa painoasi, muuttaa elintapojasi tai tähtäät johonkin liikuntatapahtumaan, niin pyydä tarjous ja suunnitellaan sinulle sopiva paketti.