Monipuoliset ja laadukkaat fysioterapia- ja hierontapalvelut

Palvelut

JPH Fysio tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä personal training -palvelut. Lääkärin lähetteellä tapahtuvista fysioterapiahoidoista saatte Kela-korvauksen. Käytössäni on Kelan suorakorvausmenettely eli halutessanne haen kela-korvauksen puolestanne.

Fysioterapia:

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja -oireiden ennaltaehkäisy ja kuntoutus.
Leikkausten jälkitilojen kuntoutus
Tapaturmavammojen kuntoutus
Urheiluvammojen kuntoutus
Kuntotestaus, ohjaus ja neuvonta
Henkilökohtaiset liikuntaohjeet, kuntosaliohjaus
Ergonominen ohjaus ja neuvonta
Fysikaaliset hoidot (pinta-ja syvälämpöhoidot, sähköhoidot, kylmähoidot)
Manuaaliset käsittelyt
Lääkinnällinen harjoitusterapia
Kinesioteippaukset
Personal training
Myös kotikäynnit

Käytettävissä monipuolinen valikoima harjoitusvälineitä; mm. juoksumatto, spinning-pyörä, Wattbike, Body Solid kuntokeskus, talja, kahvakuulia, Aerosling, Crosscore, puolapuut, vinopenkki, käsipainoja, vastuskumeja, jumppapallo, tasapainolautoja ja monipuolisesti erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä…

Hieronta:

Klassinen- ja urheiluhieronta.

Ajankohtaista

JPH Fysion Jari-Pekka Huippula on Mouhijärven vuoden yrittäjä 2015. ”Olen tästä kunnianosoituksesta erittäin onnellinen ja kiitollinen.” Kiitos kuuluu myös kaikille fysioterapia-, hieronta- ja pt-asiakkailleni sekä liikuntaryhmissä kävijöille.

Tällä hetkellä JPH Fysiossa työskentelevät osa-aikaisina ammatinharjoittajina myös kuntohoitaja Päivi Immonen sekä fysioterapeutti Heikki Sanelma. Heikki on aloittanut työt JPH Fysiossa lokakuun 2015 alussa. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi Heikillä on urheiluhierojan koulutus sekä vahvaa täydennyskoulutusta tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien käsittelyyn ja hoitoon; mm. koulutus Active Release Techniques -tekniikkaan. Kyseessä on siis kovan luokan ammattimies. Hän työskentelee JPH Fysiossa aluksi keskiviikkoisin ja jatkossa myös maanantaisin .

JPH Fysion harjoitusvälineistöstä löytyvät mm. Body Solid -kuntokeskus, jolla voimme toteuttaa monipuolisia lihaskuntoharjoituksia; laadukas juoksumatto sekä huippunykyaikainen sisäharjoittelupyörä, Wattbike, jolla voit mm. testata ja kehittää pyöräilytekniikkaasi, testata kuntoasi ja se on loistava myös kuntoutuskäytössä. JP on käynyt keväällä 2012 kahvakuulakoulun ja kahvakuulan ohjaajakoulutuksen. Kahvakuulat ovat kovassa käytössä myös fysioterapiassa. JP toimii myös kahvakuulatuntien vetäjänä Sastamalan Opistossa. Kahvakuulaohjausta järjestyy sekä yksilöllisesti että ryhmille. JP valmistui vuoden 2015 alussa personal traineriksi. JPH Fysiosta saat yksilölliset, henkilökohtaiset liikuntaohjelmat alkutestauksineen, seurantoineen ja ravinto-ohjeineen. Halusitpa sitten kohottaa kuntoasi, pudottaa painoasi, muuttaa elintapojasi tai tähtäät johonkin liikuntatapahtumaan, niin pyydä tarjous ja suunnitellaan sinulle sopiva paketti.